nodo-domotica.nl

3.7 oude Kaku schakelt niet

Alles over de Klik aan Klik Uit spullen.

3.7 oude Kaku schakelt niet

Berichtdoor domogijs » 02 mei 2014, 20:17

Hallo

Mijn oude Kaku ontvangers doen het niet in versie 3.7 hoopte met deze nieuwe versie dat het wel lukte. Met 3.5 doen ze het wel.

Iemand een idee?

Groeten GTijs
domogijs
 
Berichten: 134
Geregistreerd: 04 sep 2011, 20:45

Re: 3.7 oude Kaku schakelt niet

Berichtdoor manjh » 03 mei 2014, 11:36

Heb je de plugins wel goed meegenomen? Ik heb behoorlijk wat oude KAKU's, en die werken allemaal vlekkeloos!
Hans
manjh
 
Berichten: 1172
Geregistreerd: 29 aug 2011, 14:39

Re: 3.7 oude Kaku schakelt niet

Berichtdoor domogijs » 03 mei 2014, 11:59

Ga voor zekerheid naar kijken. Maar volgens mij wel.
domogijs
 
Berichten: 134
Geregistreerd: 04 sep 2011, 20:45

Re: 3.7 oude Kaku schakelt niet

Berichtdoor manjh » 03 mei 2014, 15:36

domogijs schreef:Ga voor zekerheid naar kijken. Maar volgens mij wel.

Kaku was vroeger in 4 pluins, nu nog maar 2.
Hans
manjh
 
Berichten: 1172
Geregistreerd: 29 aug 2011, 14:39

Re: 3.7 oude Kaku schakelt niet

Berichtdoor domogijs » 03 mei 2014, 19:52

PLugins staan in de map en ook in config_01

// Kaku : Klik-Aan-Klik-Uit
#define PLUGIN_001
#define PLUGIN_001_CORE

// NewKAKU : Klik-Aan-Klik-Uit ontvangst van signalen met automatische codering. Tevens bekend als Intertechno.
#define PLUGIN_002
#define PLUGIN_002_CORE
domogijs
 
Berichten: 134
Geregistreerd: 04 sep 2011, 20:45

Re: 3.7 oude Kaku schakelt niet

Berichtdoor domogijs » 04 mei 2014, 15:50

Vandaag plugin 1 en 2 er opnieuw opgezet. Helaas zelfde resultaat.

Analyse
Oude kaku events komen wel binnen
Kakusend wordt wel ontvangen door nieuwe kaku ontvangers.
domogijs
 
Berichten: 134
Geregistreerd: 04 sep 2011, 20:45

Re: 3.7 oude Kaku schakelt niet

Berichtdoor manjh » 05 mei 2014, 10:43

Heel vreemd. Ik heb een hele zwik kaku's, waarvan een flink aantal oud. Heb totaal geen probleem ermee...
Probeer eens de software opnieuw te downloaden...
Hans
manjh
 
Berichten: 1172
Geregistreerd: 29 aug 2011, 14:39

Re: 3.7 oude Kaku schakelt niet

Berichtdoor domogijs » 10 mei 2014, 19:52

Uit frustratie maar naar Gamma gereden en twee nieuwe gekocht. Deze werken prima :)

Voor de liefhebber de oude die ik niet werkend krijg; YC-1000

Groet Gijs
domogijs
 
Berichten: 134
Geregistreerd: 04 sep 2011, 20:45

Re: 3.7 oude Kaku schakelt niet

Berichtdoor Sjoerdp » 18 aug 2014, 08:17

Ik heb gisteren pas geupgrade naar 3.7 en heb nu inderdaad het zelfde probleem.

De plugins voor zowel oud als nieuw (inclusief CORE) wel meegecompileerd en in de config opgenomen.

Maar mijn oude KAKU ontvangers reageren niet meer op mijn NODO. Nieuwe KAKU ontvangers wel.

Lijkt dus een bug te zijn? Ik heb niet veel zin om net als domogijs naar de gamma te rijden en mijn oude KAKU het huis uit te doen...

:(
Sjoerdp
 
Berichten: 106
Geregistreerd: 01 okt 2011, 17:20

Re: 3.7 oude Kaku schakelt niet

Berichtdoor manjh » 18 aug 2014, 10:13

Raadselachtig. Mijn huis staat bol van de oude (en ook nieuwe) KAKU's, en alles werkt vlekkeloos...
Hans
manjh
 
Berichten: 1172
Geregistreerd: 29 aug 2011, 14:39

Volgende

Keer terug naar Klik-Aan-Klik-Uit

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Google [Bot] en 5 gasten