Categorie:Bekende problemen

Uit Nodo Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Waarom deze pagina

De Nodo is een product in ontwikkeling. We streven er naar een Domotica oplossing die foutvrij en naar volle tevredenheid werkt. Natuurlijk kan het voorkomen dat er een fout wordt ontdekt. Daarom brengen we ook regelmatig nieuwe releases uit. Alle bugs worden geadministreerd en kunnen worden bekeken. Heb je zelf een bug gevonden, dan kun je deze ook hier aanmelden, zodat we samen als community streven naar een kwalitatief hoog product.

Het Nodo project is inmiddels behoorlijk veelomvattend en complex geworden. Ondanks dat we er alles aan doen om zoveel mogelijk fouten op te sporen en te herstellen, zullen er altijd bugs zijn die we niet meteen kunnen en/of willen herstellen. Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn als we al met een nieuwe release bezig zijn, er een fout gevonden wordt, en er voor die fout een eenvoudige workaround bedacht kan worden. Maar het kan ook gebeuren dat een fout gewoon even niet opgelost kan worden in de huidige release.

Actueel overzicht

Alle problemen die bekend zijn worden gelogd. *Voor actueel overzicht, kijk op: Nodo issue log

Bekende problemen waar je zelf iets aan kunt doen

Er zijn ook bekende problemen die dit direct te wijten zijn aan het hardware ontwerp of de software, maar toch maken dat de Nodo niet doet wat je mag verwachten. In deze gevallen zul je dus zelf als Nodo gebruiker op onderzoek moeten. Regelmatig voorkomende problemen worden beschreven op: "Help! Hij doet het niet!".

Pagina’s in categorie "Bekende problemen"

Deze categorie bevat de volgende 2 pagina’s, van in totaal 2.