nodo-domotica.nl
http://www.nodo-domotica.nl/forum/

RFLink support thread
http://www.nodo-domotica.nl/forum/viewtopic.php?f=8&t=2448
« Vorige  Pagina 8 van 8
Auteur:  Voyager [ 29 feb 2016, 20:25 ]
Titel:  Re: RFLink support thread

Hoi Hans,

Zou een bugje kunnen zijn.. zodra ik even tijd heb kijk ik er naar.
Auteur:  manjh [ 03 maart 2016, 16:46 ]
Titel:  Re: RFLink support thread

Is het mogelijk om Nodo UserEvents te versturen vanuit RFLink?

Hans
Auteur:  Voyager [ 04 maart 2016, 00:32 ]
Titel:  Re: RFLink support thread

Nee, dat is eigenlijk niet nodig..
Auteur:  mvdbro [ 04 maart 2016, 11:53 ]
Titel:  Re: RFLink support thread

Je zou denk ik ook vanuit Domoticz fictieve Kaku adressen kunnen verzenden die een Nodo kan oppikken en als trigger gebruiken in de eventlist.
Auteur:  manjh [ 05 maart 2016, 14:55 ]
Titel:  Re: RFLink support thread

mvdbro schreef:Je zou denk ik ook vanuit Domoticz fictieve Kaku adressen kunnen verzenden die een Nodo kan oppikken en als trigger gebruiken in de eventlist.

Klopt, had ik ook al bedacht. Maar zeker met een al bestaande nodo omgeving is dat een minder mooie oplossing...
Auteur:  mvdbro [ 06 maart 2016, 10:35 ]
Titel:  Re: RFLink support thread

In een bestaande Nodo omgeving zou je ook een Nodo Mega (mits voorzien van Ethernet) via de http interface kunnen aanspreken:

Code: Selecteer alles
http://192.168.0.248/?event=UserEventSend%20123,1


Deze url hang je aan een "on" of "off" event van een Domoticz device.
Auteur:  manjh [ 10 maart 2020, 08:29 ]
Titel:  Re: RFLink support thread

Ik gebruik Domoticz met RFLink in zowel mijn huis als mijn zomerhuisje. In het zomerhuis hangt de R-Pi via USB aan RFLink, werkt perfect.
Maar op mijn huisadres staat de R-Pi tesamen met modem, eigen router, patchpanel, twee switches en nog wat spul in een aparte ruimte, nogal ver van de woonkamer. Daarom een RFLink via Wifi apart in de kamer.
Dit werkt goed, tot op een bepaald moment foutboodschappen optreden:
Code: Selecteer alles
Error: RFLink: TX time out...

Kan verder geen aanleiding hiervoor ontdekken.
Als ik de RFLink in de HW tab van Domoticz even disable, en vervolgens weer enable, dan werkt alles weer OK.
Wat kan hiervoor de reden zijn?
Pagina 8 van 8 Alle tijden zijn GMT + 1 uur