nodo-domotica.nl

Variabele als parameter

Hier alles over de Software in de Nodo

Variabele als parameter

Berichtdoor erik » 10 jan 2015, 16:06

:idea: Zou het mogelijk zijn om in de toekomst de waarde van een variable als parameter mee te geven bij een commando?
eg: TimerSet 1,Variable 5
of: TimerSet Variable 3, Variable 5
wellicht met een andere syntax: TimerSet %Variable3%, %Variable5%

(het debuggen zal voor menigeen een nachtmerrie worden :oops: )
erik
 
Berichten: 59
Geregistreerd: 12 dec 2014, 18:04

Re: Variabele als parameter

Berichtdoor rtenklooster » 10 jan 2015, 16:25

Als je dit wilt, zul je daarvoor zelf een plugin moeten schrijven,
Een variable kun je opvragen middels UserVar[varnr-1]
Vervolgens kun je deze gebruiken voor een event, commando of wat dan ook.

Succes!
rtenklooster
 
Berichten: 377
Geregistreerd: 04 aug 2012, 12:10
Woonplaats: Aduard

Re: Variabele als parameter

Berichtdoor Paul » 05 maart 2015, 22:45

Neehoor, kan vanuit een script. Precies zoals je het aangeeft. In de eventlist niet, maar vanuit de eventlist kun je een script aanroepen.
Groeten Paul
Paul
 
Berichten: 1152
Geregistreerd: 31 aug 2011, 20:33

Re: Variabele als parameter

Berichtdoor mvdbro » 06 maart 2015, 11:19

Paul schreef:Neehoor, kan vanuit een script. Precies zoals je het aangeeft. In de eventlist niet, maar vanuit de eventlist kun je een script aanroepen.

Moet je natuurlijk wel een mega+sdcard hebben. Voor een Nodo Small zou de vraag nog steeds valide zijn.
mvdbro
 
Berichten: 1092
Geregistreerd: 21 okt 2011, 12:06

Re: Variabele als parameter

Berichtdoor Paul » 06 maart 2015, 20:52

mvdbro schreef:
Paul schreef:Neehoor, kan vanuit een script. Precies zoals je het aangeeft. In de eventlist niet, maar vanuit de eventlist kun je een script aanroepen.

Moet je natuurlijk wel een mega+sdcard hebben. Voor een Nodo Small zou de vraag nog steeds valide zijn.
Klopt.
Groeten Paul
Paul
 
Berichten: 1152
Geregistreerd: 31 aug 2011, 20:33

Re: Variabele als parameter

Berichtdoor rds » 30 jan 2016, 23:07

TimerSetVariable doet wat je wenst en kan wel in de eventlist
rds
 
Berichten: 29
Geregistreerd: 18 mei 2012, 12:10


Keer terug naar Nodo Software

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

cron