nodo-domotica.nl

3.7 THN132N doet het niet

Hier alles over de Software in de Nodo

3.7 THN132N doet het niet

Berichtdoor domogijs » 02 mei 2014, 20:20

Hallo

Net 3.7 erop gezet helaas doet de THN132N het niet. Ik gebruik plugin 8.

Vreemde is dat ik ook geen raw signalen zie langskomen.

Iemand een idee?

Groeten Gijs
domogijs
 
Berichten: 134
Geregistreerd: 04 sep 2011, 20:45

Re: 3.7 THN132N doet het niet

Berichtdoor manjh » 03 mei 2014, 11:37

RawSignalReceive On...
Hans
manjh
 
Berichten: 1172
Geregistreerd: 29 aug 2011, 14:39

Re: 3.7 THN132N doet het niet

Berichtdoor domogijs » 12 mei 2014, 22:31

Ja dat werkt :)

Zie nu de rawsignals langskomen.

Maar geen ID.

Heb plugin 8 en 10 erop gezet. Heb het idee dat ik iets kleins mis. Heb het ook al eerder aan de praat gekregen.

Wat doe ik niet goed?

Groeten Gijs
domogijs
 
Berichten: 134
Geregistreerd: 04 sep 2011, 20:45

Re: 3.7 THN132N doet het niet

Berichtdoor domogijs » 20 mei 2014, 20:10

Heeft iemand de THN132N werkend op 3.7?
domogijs
 
Berichten: 134
Geregistreerd: 04 sep 2011, 20:45

Re: 3.7 THN132N doet het niet

Berichtdoor domogijs » 24 mei 2014, 12:43

Is me nog steeds niet gelukt:

Zie de raw signalen langskomen:


Unit Event Timestamp

0 RawSignal 0xEE043324 2014-05-24 11:51:10
0 RawSignal 0xB5F5EAFC 2014-05-24 11:53:19
0 RawSignal 0xEE043324 2014-05-24 11:54:02
0 RawSignal 0xB5F5EAFC 2014-05-24 12:07:36
0 RawSignal 0xEE043324 2014-05-24 12:07:39
0 RawSignal 0xDAFFEB73 2014-05-24 12:28:24
0 RawSignal 0xEE043324 2014-05-24 12:28:26

Plugin (voor de zekerheid beide) staan erop:

Plugin 1
Plugin 2
Plugin 8
Plugin 10

Er wordt alleen helaas gen id getoond.

Iemand een idee?

Groet Gijs
domogijs
 
Berichten: 134
Geregistreerd: 04 sep 2011, 20:45

Re: 3.7 THN132N doet het niet

Berichtdoor manjh » 24 mei 2014, 14:39

Geen idee. Maar wel een tip: kijk even wie de auteur van de plugin is, en stuur die een pb...
Hans
manjh
 
Berichten: 1172
Geregistreerd: 29 aug 2011, 14:39

Re: 3.7 THN132N doet het niet

Berichtdoor arendst » 26 mei 2014, 14:01

Plugin 8? Plugin 10? Dat zijn Alecto plugins en die zijn niet geschikt voor Oregon. Ik gebruik al een poosje plugin 12 met versie 3.7 en dat werkt prima voor zowel Oregon TGN132 als THGN132.
Theo Arends
Gebruikers-avatar
arendst
 
Berichten: 30
Geregistreerd: 04 jan 2013, 09:41

Re: 3.7 THN132N doet het niet

Berichtdoor domogijs » 27 mei 2014, 21:10

Tranen in mijn ogen....grrrrrrrr

Thanks! Het werkt.

Groeten Gijs
Laatst bijgewerkt door domogijs op 28 mei 2014, 19:44, in totaal 1 keer bewerkt.
domogijs
 
Berichten: 134
Geregistreerd: 04 sep 2011, 20:45

Re: 3.7 THN132N doet het niet

Berichtdoor manjh » 27 mei 2014, 22:19

Tsja, soms is het zo simpel....
Hans
manjh
 
Berichten: 1172
Geregistreerd: 29 aug 2011, 14:39


Keer terug naar Nodo Software

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron