nodo-domotica.nl

Macro's in beheertool 1.2.0 gaat niet goed

Hier alles over de Software in de Nodo

Macro's in beheertool 1.2.0 gaat niet goed

Berichtdoor gheijnen » 18 sep 2011, 12:57

Als ik onderstaande via tabblad Macro laat uitvoeren en dan laat wegschrijven:

Gebeurtenis ClockAll 20:15
Commando SendKAKU A1 t/m A4 on

Dan krijg ik onderstaade log in de verbinding tabblad te zien:
EventlistErase; (ok)
EventlistWrite; (ok)
Boot; (ok)
Sound 7,0; (ok)
EventlistWrite; (ok)
ClockAll 20,15; (ok)
SendKAKU A1,On; (ok)
EventlistWrite; (ok)
ClockAll 20,15; (ok)
SendKAKU A2,On; (ok)
EventlistWrite; (ok)
ClockAll 20,15; (ok)
SendKAKU A3,On; (ok)
EventlistWrite; (ok)
ClockAll 20,15; (ok)
SendKAKU A4,On; (ok)
Error in command.
Direction=Output, Source=RF, Unit=1, Event=(Error EventlistWrite,2)
Direction=Output, Source=IR, Unit=1, Event=(Error EventlistWrite,2)

Als ik daarna uit het tabblad Macro, de macro wilt uitlezen dan zie ik dat de laatste macro er helemaal niet in zit.
Als ik er dan bv een sound macro achteraan doet dan zit ie er de 1ne keer wel bij en de andere keer niet, volgens mij gaat er gewoon iets fout met het wegschrijven.

heb de arduino al verschillende keren opnieuw geflashed, zou er mss ies=ts mis met het geheugen van de arduino kunnen zijn, hoe kan ik het gehele bereik van de arduino formatteren?

Arduino Duemilanove + nodo shield van samenkopen.net
gheijnen
 
Berichten: 19
Geregistreerd: 18 sep 2011, 09:46

Re: Macro's in beheertool 1.2.0 gaat niet goed

Berichtdoor gheijnen » 18 sep 2011, 14:02

Met eventghost gaat het nl wel goed.
en als ik dan met de beheertool uitlees wat ik met eventghost heb geprogrammeerd.
dan leest hij het wel goed uit, maar als ik dan terug wil schrijven wat ik uitgelzen heb, dan schrijft de beheertool nl niet alle macro's weer terug.
vreemd.
gheijnen
 
Berichten: 19
Geregistreerd: 18 sep 2011, 09:46

Re: Macro's in beheertool 1.2.0 gaat niet goed

Berichtdoor HansV » 19 sep 2011, 09:16

Herken het probleem.
Je gebruikt een oude versie van de beheertool, die kon maar 5 regels wegschrijven en gaf dan een error.
Met versie 1.2.1 is het probleem opgelost.
HansV
 
Berichten: 25
Geregistreerd: 03 sep 2011, 15:18

Re: Macro's in beheertool 1.2.0 gaat niet goed

Berichtdoor gheijnen » 19 sep 2011, 18:08

Ok, waar kan ik dan de 1.2.1 versie downloaden op http://www.nodo-domotica.nl/Beheertool(2).html#Topic76 kom ik alleen de oude tegen.

------------------
Update,

Heb hem al gevonden op http://code.google.com/p/arduino-nodo/downloads/detail?name=Nodo-1.2.1-release.zip&can=2&q=
Mss handig om de links hier te plaatsen of/en op de homepage te updaten.
gheijnen
 
Berichten: 19
Geregistreerd: 18 sep 2011, 09:46


Keer terug naar Nodo Software

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron