Chinese Alarm Plugin ??

Experimentele Plug-ins
Forumregels
LET OP: DIT IS HET EXPERIMENTELE GEDEELTE
BETREDEN OP EIGEN RISICO :lol:

Chinese Alarm Plugin ??

Berichtdoor mvdbro » 24 dec 2014, 11:59

Is een erg mager plugje zonder validatie e.d. Doet eigenlijk niet veel meer dan de ingebouwde RAWSignal functie van de Nodo. Het is mij op dit moment niet bekend waarom die functie uit de Nodo Small is gehaald. tzt eens aan Paul vragen hoe dat zit. Het lijkt me beter dat die functie (optioneel) terug komt dan dat we er een plugin voor gebruiken.

http://www.nodo-domotica.nl/Download/Experimenteel/Plugins/Plugin_254.c
mvdbro
 
Berichten: 1092
Geregistreerd: 21 okt 2011, 12:06

Re: Chinese Alarm Plugin ??

Berichtdoor rtenklooster » 10 jan 2015, 17:04

Ik gebruik deze plugin nog wel maar sinds een update werken de pir's niet meer.
Ze zijn wel 50 pulsen lang maar schijnbaar voldoen ze niet(meer?) aan de manchester coderings check?
Dit is het rawsignal nadat ik hem heb opgeslagen:
Code: Selecteer alles
Input=HTTP(192.168.1.55); Unit=1; Event=RawSignalShow 0xE28FCC,All
! RawSignal 0xE28FCC
! Pulses 50
RawSignalRepeats 1
RawSignalDelay 20
RawSignalSample 50
RawSignalPulses 0:1100,2400,950,2450,850,2500,850,2500,2650,650
RawSignalPulses 10:2650,700,2600,700,800,2600,2600,700,800,2600
RawSignalPulses 20:2600,750,2600,750,2600,750,750,2650,750,2650
RawSignalPulses 30:750,2650,750,2650,750,2650,750,2650,2600,750
RawSignalPulses 40:2600,750,750,2650,750,2650,2600,750,750,0


Wilde deze sensoren eigenlijk omzetten naar rfxcom, en was niet van plan om de rawsignals om te zetten in de rfx plugin. Vandaar dat ik 't liefst heb dat ie gewoon werkt.
Verder, de deursensoren, die werken nog steeds. Gaat enkel om de pir's.. die doen het nu allemaal niet meer.
rtenklooster
 
Berichten: 377
Geregistreerd: 04 aug 2012, 12:10
Woonplaats: Aduard

Re: Chinese Alarm Plugin ??

Berichtdoor rtenklooster » 10 jan 2015, 19:25

Met dank aan een tip van voyager al opgelost. Had over het hoofd gezien dat mijn lage pulsen te hoog waren voor deze plugin.
600 vervangen door 900, klaar :) Mochten meer mensen hier last van hebben, dan weet je hoe op te lossen.
rtenklooster
 
Berichten: 377
Geregistreerd: 04 aug 2012, 12:10
Woonplaats: Aduard


Keer terug naar Plug-ins

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast