nodo-domotica.nl

Draadloze temperatuur zender

Hier alles over de hardware kant van de Nodo

Re: Draadloze temperatuur zender

Berichtdoor proza » 19 sep 2012, 20:22

mvdbro schreef:Goed om te zien dat mijn PC klok precies gelijk loopt.
De vreemde afwijking in de grafiek lijkt nu ook weg te blijven, maar voordat ik dit zeker kan stellen nog maar even een nachtje laten draaien...


Gaaf :!:
Mijn Nodo's - Jura Impressa F50 and a Starbucks MUG makes my day complete
Gebruikers-avatar
proza
 
Berichten: 420
Geregistreerd: 03 nov 2011, 22:44

Re: Draadloze temperatuur zender

Berichtdoor mvdbro » 20 sep 2012, 15:36

Na een nachtje laten draaien ziet het er nu goed uit:
Afbeelding
mvdbro
 
Berichten: 1092
Geregistreerd: 21 okt 2011, 12:06

Re: Draadloze temperatuur zender

Berichtdoor proza » 27 sep 2012, 17:21

Dag Martinus

Nu de Final Beta build 436 en afgelopen nacht de Webapp is vernieuwd ben ik ook genoodzaakt de boel eens te voorzien van de laatste build.

Echter heb ik al tijden jouw gemaakte Userplugin in gebruik en niet vervangen door de laatste versies. Ik ben gestopt met de Nodo_Mega_R407_with_UserPlugin_V0.1.4.zip

Wat is nu de laatste Userplugin die ik kan gebruiken met de Final Beta build 436

Ik krijg nu een foutmelding als ik je "laatste" UserPlugin_0_8_1.ino gebruik en wel de volgende;

Serial.print("*** debug: Free RAM (");Serial.print(x,DEC);Serial.print(")=");Serial.println(stackptr-heapptr,DEC);



Nodo.cpp: In function 'void FreeMemory(int)':
UserPlugin:2334: error: 'stackptr' was not declared in this scope
UserPlugin:2335: error: 'heapptr' was not declared in this scope
Mijn Nodo's - Jura Impressa F50 and a Starbucks MUG makes my day complete
Gebruikers-avatar
proza
 
Berichten: 420
Geregistreerd: 03 nov 2011, 22:44

Re: Draadloze temperatuur zender

Berichtdoor Paul » 27 sep 2012, 18:19

Hele regel met serial.print verwijderen.
Groeten Paul
Paul
 
Berichten: 1152
Geregistreerd: 31 aug 2011, 20:33

Re: Draadloze temperatuur zender

Berichtdoor proza » 27 sep 2012, 18:48

Paul schreef:Hele regel met serial.print verwijderen.


Als ik onderstaande stuk verwijder bij ik nog een foutmelding houden

Code: Selecteer alles
  Serial.print("*** debug: Free RAM (");Serial.print(x,DEC);Serial.print(")=");Serial.println(stackptr-heapptr,DEC);


Nodo.cpp: In function 'void FreeMemory(int)':
UserPlugin:2333: error: 'stackptr' was not declared in this scope
UserPlugin:2334: error: 'heapptr' was not declared in this scope
Mijn Nodo's - Jura Impressa F50 and a Starbucks MUG makes my day complete
Gebruikers-avatar
proza
 
Berichten: 420
Geregistreerd: 03 nov 2011, 22:44

Re: Draadloze temperatuur zender

Berichtdoor proza » 27 sep 2012, 18:48

proza schreef:
Paul schreef:Hele regel met serial.print verwijderen.


Als ik onderstaande stuk verwijder blijf ik nog een foutmelding houden

Code: Selecteer alles
  Serial.print("*** debug: Free RAM (");Serial.print(x,DEC);Serial.print(")=");Serial.println(stackptr-heapptr,DEC);


Foutmelding;
Nodo.cpp: In function 'void FreeMemory(int)':
UserPlugin:2333: error: 'stackptr' was not declared in this scope
UserPlugin:2334: error: 'heapptr' was not declared in this scope
Mijn Nodo's - Jura Impressa F50 and a Starbucks MUG makes my day complete
Gebruikers-avatar
proza
 
Berichten: 420
Geregistreerd: 03 nov 2011, 22:44

Re: Draadloze temperatuur zender

Berichtdoor mvdbro » 27 sep 2012, 18:59

Kijk even in de userplugin thread. Gebruik versie 0.8.3. Die zou het moeten doen met de laatste Nodo release. Kunnen we meteen testen of de WS3500 het nog doet. Ik vrees dat niet alle data nog zal binnenkomen. Maar dat weten we dan ook weer...
mvdbro
 
Berichten: 1092
Geregistreerd: 21 okt 2011, 12:06

Re: Draadloze temperatuur zender

Berichtdoor jody » 24 okt 2012, 18:59

zijn de sensoren die bij de ws3500 zitten ook los te koop??
binnen unit heb je toch niet nodig de webapp is veel mooier :D
jody
 
Berichten: 40
Geregistreerd: 29 apr 2012, 10:52

Re: Draadloze temperatuur zender

Berichtdoor proza » 24 okt 2012, 19:13

jody schreef:zijn de sensoren die bij de ws3500 zitten ook los te koop??
binnen unit heb je toch niet nodig de webapp is veel mooier :D


Neen naar mijn idee niet, Alecto's zijn meestal complete sets via de welbekende bouwmarkten en de wehkamp voor de mannen > Conrad :D .
Mijn Nodo's - Jura Impressa F50 and a Starbucks MUG makes my day complete
Gebruikers-avatar
proza
 
Berichten: 420
Geregistreerd: 03 nov 2011, 22:44

Re: Draadloze temperatuur zender

Berichtdoor jack » 25 okt 2012, 07:38

Jawel, je kunt losse sensoren kopen voor de Alecto WS-3500.
Alleen is het soms prijstechnisch interessanter om het complete weerstation te kopen. Je bent dan goedkoper uit. Omdat de Alecto WS-3500 identiek is aan de Ventus W-155 (werken met hetzelfde protocol) kun je ook de accessoires voor de Ventus W-155 kopen. De W174 regenmeter, de W044 thermometer/hygrometer, de W132 windmeter.
Kijk maar op de site:
http://www.weerstationkopen.nl/accessoi ... 87l6o749c5

Jack
jack
 
Berichten: 59
Geregistreerd: 31 jul 2012, 13:02

VorigeVolgende

Keer terug naar Nodo Hardware

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron