nodo-domotica.nl
http://www.nodo-domotica.nl/forum/

Nieuwe WebApp
http://www.nodo-domotica.nl/forum/viewtopic.php?f=36&t=2383
« Vorige  Pagina 4 van 5  Volgende »
Auteur:  dannydekoning [ 02 jun 2015, 08:08 ]
Titel:  Re: Nieuwe WebApp

Ik probeer een event te vangen voor een indicator:

ClockSync

Maar de webapp lijkt hier niet op te reageren, is dit een bug of is het afvangen van evenementen alleen voor een aantal evenementen beschikbaar?
Auteur:  Paul [ 08 jun 2015, 21:42 ]
Titel:  Re: Nieuwe WebApp

dannydekoning schreef:Poe een kleine helptekst is wel handig voor dit soort dingen :)

Maak even een screenshotje al je wilt voor de plek waarde helptekst moet komen. En geef eve aan waar voor jou de crux zit die ontbreekt.
Auteur:  dannydekoning [ 08 jun 2015, 21:57 ]
Titel:  Re: Nieuwe WebApp

Ik liep klem op:
Value to save:
In het voorbeeld staat [PAR2].

Het kwam bij mij over als dat de waarde van de variable opgeslagen werd in een, in een database gedefinieerde plek, PAR2.

Inmiddels duidelijk dat het alleen maar gaat om welk deel van het EVENT het gaat.

Wellicht komt dat doordat deze keuze in de oude webapp nooit aanwezig is geweest.

Plaatje:
Afbeelding
Auteur:  jerver [ 16 jun 2015, 19:50 ]
Titel:  Re: Nieuwe WebApp

Hi,

Heb de webapp lokaal geïnstalleerd en het zou zo mooi zijn als je de instellingen van webapp.nodo-domotica.nl zou kunnen exporteren en weer importeren in de lokale installatie. Dat scheelt een boel overtypwerk. Zien jullie hier eenvoudig te realiseren mogelijkheden voor?
Auteur:  Paul [ 16 jun 2015, 20:21 ]
Titel:  Re: Nieuwe WebApp

jerver schreef:Hi,

Heb de webapp lokaal geïnstalleerd en het zou zo mooi zijn als je de instellingen van webapp.nodo-domotica.nl zou kunnen exporteren en weer importeren in de lokale installatie. Dat scheelt een boel overtypwerk. Zien jullie hier eenvoudig te realiseren mogelijkheden voor?

Dat lijkt mij geen makkelijke klus, maar ook niet onmogelijk. Ik zal dit eens met onze WebApp held bespreken.
Auteur:  bldewit [ 03 jul 2015, 09:16 ]
Titel:  Re: Nieuwe WebApp

Gegroet mede-nodoisten,

Ik heb nu de nieuwe webapp nu ook eens bekeken (was al even niet meer op het forum geweest en had het daarom tot nu toe gemist :oops: ). Het ziet er erg mooi uit maar ik loop nog even vast. Ik heb een value gedefinieerd maar krijg niet te zien wat ik zou verwachten. Daarom zit ik met 2 vragen:

Ik gebruik nu zowel de oude als de nieuwe webapp. In de nieuwe heb ik nog geen communicatie opnieuw ingesteld, maar ik krijg bijvoorbeeld wel netjes de eventlog te zien.
* Is het inmiddels mogelijk om beide webapps naast elkaar te draaien (wat wel goed zou zijn, omdat anders tijdens de experimenten de VAF flink omlaag gaat omdat "het weer niet werkt" :D )?
* Waar kan ik wat goede aanwijzingen vinden over hoe de nieuwe webapp te gebruiken?
Auteur:  manjh [ 07 jul 2015, 18:08 ]
Titel:  Re: Nieuwe WebApp

bldewit schreef:Gegroet mede-nodoisten,

Ik heb nu de nieuwe webapp nu ook eens bekeken (was al even niet meer op het forum geweest en had het daarom tot nu toe gemist :oops: ). Het ziet er erg mooi uit maar ik loop nog even vast. Ik heb een value gedefinieerd maar krijg niet te zien wat ik zou verwachten. Daarom zit ik met 2 vragen:

Ik gebruik nu zowel de oude als de nieuwe webapp. In de nieuwe heb ik nog geen communicatie opnieuw ingesteld, maar ik krijg bijvoorbeeld wel netjes de eventlog te zien.
* Is het inmiddels mogelijk om beide webapps naast elkaar te draaien (wat wel goed zou zijn, omdat anders tijdens de experimenten de VAF flink omlaag gaat omdat "het weer niet werkt" :D )?
* Waar kan ik wat goede aanwijzingen vinden over hoe de nieuwe webapp te gebruiken?

Je kunt de webapps best naast elkaar gebruiken, maar dan is het verstandig om een 2e nodo te gebruiken. De ene op de oude webapp, de 2e op de nieuwe. Zo kun je rustig en stap voor stap je nodo en webapp inrichten, en blijft de oude gewoon werken.
Auteur:  bldewit [ 07 jul 2015, 18:33 ]
Titel:  Re: Nieuwe WebApp

Maar 2 webapps op 1 nodo gaat dus niet?
Auteur:  markuser [ 07 jul 2015, 20:21 ]
Titel:  Re: Nieuwe WebApp

bldewit schreef:Maar 2 webapps op 1 nodo gaat dus niet?


Nee dat gaat niet. Inderdaad met een 2e nodo wel.
Zelf heb ik er nu 3, 8-). De oude webapp, nieuwe webapp en domoticz.
Auteur:  manjh [ 11 jul 2015, 08:18 ]
Titel:  Re: Nieuwe WebApp

bldewit schreef:Maar 2 webapps op 1 nodo gaat dus niet?

Nee, helaas. Moet je ook niet willen, als er iets foutloopt zoek je je kleurenblind naar de oorzaak. :shock:
Pagina 4 van 5 Alle tijden zijn GMT + 1 uur