nodo-domotica.nl

Is no-ip mogelijk nodo webapp

Post hier vragen en ervaringen die betrekking hebben op het gebruik en configuratie van de WebApp

Is no-ip mogelijk nodo webapp

Berichtdoor wvh » 21 jan 2015, 12:36

Daar mijn externe ip adres regelmatig veranderd word door proximus zit ik wel elke keer in de knoei.
is het mogelijk om via Nodo.no-ip.org in te loggen bij Nodo Webapp online ?

Victor
wvh
 
Berichten: 39
Geregistreerd: 15 nov 2011, 10:36

Re: Is no-ip mogelijk nodo webapp

Berichtdoor rwijbenga » 21 jan 2015, 19:30

Je bedoelt dat de webapp dan geen verbinding meet heeft met je nodo thuis ?

Als het goed is zou dat automatisch bijgewerkt moeten worden, de Nodo maar om de zoveel tijd verbinding met de webapp en geeft dan ook het IP adres mee.

Maar daar zou Paul of Martin meer over kunnen vertellen....
rwijbenga
 
Berichten: 344
Geregistreerd: 28 aug 2011, 14:58

Re: Is no-ip mogelijk nodo webapp

Berichtdoor wvh » 21 jan 2015, 22:23

Oké , ik heb nu de nodo achter een tweede router geplaatst die wat minder poorten blokkeert ,zal nu misschien wel lukken ......afwachten dan maar ;)
Mijn homewizard heeft daar wel geen problemen mee begrijp niet waarom de webapp van de nodo wel .

Victor
wvh
 
Berichten: 39
Geregistreerd: 15 nov 2011, 10:36

Re: Is no-ip mogelijk nodo webapp

Berichtdoor Naitsirhc » 22 jan 2015, 07:11

Volgens mij is No-ip.biz een dyndns provider.
In verband met wisselende IPadress bij mij thuis, heb ik daar ook een account. Ik heb dat op mijn router ingesteld (Fritz box) en de poort door gestuurd en het werkt als een speer.

kortom, het werkt dus :D
Naitsirhc
 
Berichten: 232
Geregistreerd: 30 sep 2011, 14:28

Re: Is no-ip mogelijk nodo webapp

Berichtdoor erik » 24 feb 2015, 13:07

Naitsirhc schreef:Volgens mij is No-ip.biz een dyndns provider.
In verband met wisselende IPadress bij mij thuis, heb ik daar ook een account. Ik heb dat op mijn router ingesteld (Fritz box) en de poort door gestuurd en het werkt als een speer.

kortom, het werkt dus :D


Dus naam@No-IP instellen op router.
Geef je die naam ook op als Nodo IP-address bij communication setup?
(Kan dat nieit uitproberen waar ik nu zit)
erik
 
Berichten: 58
Geregistreerd: 12 dec 2014, 18:04

Re: Is no-ip mogelijk nodo webapp

Berichtdoor Naitsirhc » 26 feb 2015, 17:25

Ik heb mijn router dusdanig ingesteld dat poort 6363 doorgestuurd wordt. Vervolgens heb ik een dyndns server geconfigureert. Daarna (in de webapp} ingelocht met ****.no-ip.biz; TCP poort ingesteld en Voila....

Succes
Naitsirhc
 
Berichten: 232
Geregistreerd: 30 sep 2011, 14:28


Keer terug naar Nodo WebApp

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Bing [Bot] en 1 gast

cron