nodo-domotica.nl

foscam + nodo

Hier kun je discussieren over hoe je je Nodo inzet voor taken in en rondom je woning of waar dan ook. Leuke tips, deel ze dan hier.

Re: foscam + nodo

Berichtdoor mDieli » 10 dec 2014, 10:26

De link die rwijbenga aangeeft voor de cam, is van DX EU Direct. Die spullen worden volgens mij uit de UK verzonden en niet uit China.
Als je op de gewone DX site zoekt, dan zijn ze nog wat goedkoper maar duurt de levering langer en heb je kans op de import heffingen etc.

EDIT: Ik zie nu overal PostNL staan. dus gewoon geshipped uit NL?
mDieli
 
Berichten: 59
Geregistreerd: 09 nov 2013, 07:12

Re: foscam + nodo

Berichtdoor henkdejonge » 10 dec 2014, 11:07

mDieli schreef:De link die rwijbenga aangeeft voor de cam, is van DX EU Direct. Die spullen worden volgens mij uit de UK verzonden en niet uit China.
Als je op de gewone DX site zoekt, dan zijn ze nog wat goedkoper maar duurt de levering langer en heb je kans op de import heffingen etc.

EDIT: Ik zie nu overal PostNL staan. dus gewoon geshipped uit NL?


Dit vond ik ook nog:

Do we need to pay extra VAT or duty?
We will ensure that the declared value of each package is not higher than 22 euros. However, if the actual value of your package is more than 22 euros when customs sampled inspection, you will bear the tariffs. Then if custom duties of your country is less than 22 euros, you also need to bear the tax.

GRtz,

Henk.
Afbeelding
henkdejonge
 
Berichten: 102
Geregistreerd: 21 maart 2012, 16:29

Re: foscam + nodo

Berichtdoor rtenklooster » 10 dec 2014, 11:39

Besteld.
Leuk voor op de baby kamer. Ben benieuwd.
Als ie niet bevalt krijg je het geld terug van Remco.. Dus geen risico's :D
rtenklooster
 
Berichten: 377
Geregistreerd: 04 aug 2012, 12:10
Woonplaats: Aduard

Re: foscam + nodo

Berichtdoor domogijs » 10 dec 2014, 18:53

rwijbenga schreef:
Ik heb zelf meerdere webcams van Foscam draaien alleen nog niet via de webapp.


Welke foscam raad je aan. Ik met ook op eventuele webapp integratie?

Groeten Gijs
domogijs
 
Berichten: 134
Geregistreerd: 04 sep 2011, 20:45

Re: foscam + nodo

Berichtdoor manjh » 10 dec 2014, 21:08

En hoe weet je nou dat zo'n Chinees ding compatible is met foscam of netcam studio?
Ik had zelf al een Eminent EM6220, en ben al een stief kwartiertje bezig om hem te laten reageren op Netcam Studio. Nog niet gelukt. Ik vrees dat hij niet compatible is...
Hans
manjh
 
Berichten: 1172
Geregistreerd: 29 aug 2011, 14:39

Re: foscam + nodo

Berichtdoor rwijbenga » 10 dec 2014, 21:25

@Gijs

Ik heb zelf deze gekocht:

http://www.ipcameracenter.nl/product/37 ... zwart.html

Maar elke Foscam werkt wel, als ze maar een JPG of MJPG kunnen weergeven via de browser. De webapp moet eigenlijk alleen maar een plaatje weergeven. :)

@Hans

Ik ken Netcam Studio zelf niet maar hebben ze geen forum? Kan me niet voorstellen dat het niet ermee kan werken... Anders wel op een generieke driver/instelling.
Zelf heb ik net even gekeken in Blue Iris en daar staan standaard al een aantal Eminent camera's in. Anders zou ik die eens proberen.
rwijbenga
 
Berichten: 344
Geregistreerd: 28 aug 2011, 14:58

Re: foscam + nodo

Berichtdoor manjh » 10 dec 2014, 21:28

rwijbenga schreef:Ik denk dat Hans ook bedoel dat het dan via je internet verbinding gaat, maar aan bandbreedte is dat niet spannend. In de webapp zou er een mogelijk moeten komen om een URL van je webcam in te voeren. Dan pakt die automatisch als je thuis bent het signaal lokaal, en buitenshuis gaat het via je internet verbinding.

Ik heb zelf meerdere webcams van Foscam draaien alleen nog niet via de webapp.

Overigens een hele leuke camera voor buiten gebruik is deze:

http://eud.dx.com/product/escam-snail-qd500-cmos-3-6mm-lens-waterproof-network-p2p-ip-camera-w-24-ir-led-white-844323144#.VIc4g-l0zcv

Is niet draadloos, maar via een netwerkkabel....

Dit is nu in het donker dus...

Wordt deze webcam herkend door Netcam Studio? Iemand al geprobeerd?
Hans
manjh
 
Berichten: 1172
Geregistreerd: 29 aug 2011, 14:39

Re: foscam + nodo

Berichtdoor rwijbenga » 10 dec 2014, 21:36

Wil wel een keer even Netcam Studio proberen of die erin werkt....
rwijbenga
 
Berichten: 344
Geregistreerd: 28 aug 2011, 14:58

Re: foscam + nodo

Berichtdoor manjh » 11 dec 2014, 00:31

rwijbenga schreef:Wil wel een keer even Netcam Studio proberen of die erin werkt....

Netcam studio is gratis, blue iris niet... toch?
Hans
manjh
 
Berichten: 1172
Geregistreerd: 29 aug 2011, 14:39

Re: foscam + nodo

Berichtdoor kabouter » 11 dec 2014, 13:30

manjh schreef:Wordt deze webcam herkend door Netcam Studio? Iemand al geprobeerd?


Ja ik heb deze met een Elro C704IP en 2 x Foscam FI9802W en een Foscam FI9821W getest.
werkte meteen perfect.
ook de PTZ bediening van de FI9821W.
bij de Elro werkt PTZ minder... kan namelijk alleen maar naar links of rechts roteren maar hwelaas niet stoppen, hetzelfde geld ook voor omhoog/omlaag.
kabouter
 
Berichten: 214
Geregistreerd: 10 nov 2011, 13:57

VorigeVolgende

Keer terug naar Nodo toepassingen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron