nodo-domotica.nl

hallo allemaal

Vertel iets over jezelf, je achtergrond en wat voor doel je voor ogen hebt met de Nodo.

hallo allemaal

Berichtdoor koekiewim » 01 feb 2014, 15:00

hey,

Ik ben Wim en met recente verbouwingen heb ik ongeveer de helft van mijn lichtpunten in mijn huis vervangen door Kaku. enkele AWST-8800 en enkele awmt-003 zenders. mijn ontvangers zijn ACM-3500. een van de problemen welke ik had was dat het licht in de hal op vier plaatsen bedient werd ook door enkele awmt-003 zenders en deze laatste moest ik soms 2 maal schakelen. (kreeg een aan-signaal als de lamp al brande). mijn zoektocht naar oplossingen heeft me naar het nodo-project gebracht.

donderdag heb ik mijn nes ontvangen. ik heb direct alle software geinstalleerd. en kon diezelfde avond al een lampje schakelen via de webapp.
ondertussen heb ik de toggle functie gebruikt voor mijn problemen in de hal. het enige nadeel is dat het soms 3 a 4 seconden duurt tot de lamp schakelt. weet iemand daar een oplossing voor om die tijd in te korten?
ook heb ik gemerkt als ik bij devices in de webapp de lamp schakel deze niet altijd van de eerste keer luistert. soms moet ik 2 maal drukken.

in de toekomst zal ik me misschien nog brandmelders en een weerstation aanschaffen en zo te verbinden met de nodo.

genoeg gezeverd. ik ga nog een beetje spelen met de Nodo ;)

groetjes Wim
groeten Wim
koekiewim
 
Berichten: 15
Geregistreerd: 27 jan 2014, 19:25

Re: hallo allemaal

Berichtdoor florri » 04 feb 2014, 13:35

Die boiler hoeft slechts 10 dagen per jaar...? Zijn dat vaste dagen, of hoe wil je dat schakelen? Een KAKU is mogelijk, kijk wel even naar het vermogen. Er zijn KAKU schakelaars die max. 1500 watt aankunnen, check even of dat genoeg is.
florri
florri
 
Berichten: 1
Geregistreerd: 04 feb 2014, 13:29

Re: hallo allemaal

Berichtdoor tazitiz » 26 feb 2014, 09:48

florri schreef:Die boiler hoeft slechts 10 dagen per jaar...? Zijn dat vaste dagen, of hoe wil je dat schakelen? Een KAKU is mogelijk, kijk wel even naar het vermogen. Er zijn KAKU schakelaars die max. 1500 watt aankunnen, check even of dat genoeg is.


Hoi Florri, volgens mij heb je deze op de verkeerde thread gepost ;-)
tazitiz
 
Berichten: 40
Geregistreerd: 28 aug 2013, 11:33


Keer terug naar Even voorstellen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

cron