nodo-domotica.nl
http://www.nodo-domotica.nl/forum/

versturen newkaku-kode
http://www.nodo-domotica.nl/forum/viewtopic.php?f=24&t=2466
Pagina 1 van 1
Auteur:  erik [ 22 apr 2015, 18:01 ]
Titel:  versturen newkaku-kode

Casus:
Een ruimte met 10 KAKU-WandContactDozen, 3 Kaku wandschakelaars en een Kaku handzender.
Iedere WCD is direct aanstuurbaar door handzender (1:1).
Iedere WCD is als object aanstuurbaar vanuit nodo (1:1).
De gebruiker kan zelf instellen dat één of meerdere WCD's verbonden zijn met één of meer schakelaars
Hierdoor kan de gebruiker groepen indelen, bijvoorbeeld:
Schakelaar A is WCD 1,3,5,7,9
Schakelaar B is WCD 1,2,3,4,6,8
Vraag:
Deze dynamische groepindeling wil ik ook vanuit de nodo aansturen.
Stel dat WCD de kode uitzend 0xF123F1A, on dan zou ik die kode willen uitzenden.
Een soort NewKakuSend 0xF123F1A, on
Een simpele vraag met een hopelijk eenvoudig antwoord (van het "weer een plat voorhoofd" type)
Auteur:  Voyager [ 23 apr 2015, 07:12 ]
Titel:  Re: versturen newkaku-kode

Volgens de plugin:

* Versturen : "NewKakuSend <adres>,<On|Off|Dimlevel 1..15>
en
// In Par3 twee mogelijkheden: Het bevat een door gebruiker ingegeven adres 0..255 of een volledig NewKAKU adres.

support voor "NewKakuSend 0xF123F1A, on" zit er nu standaard in lijkt me..
Of bedoel je iets anders?
Auteur:  erik [ 23 apr 2015, 11:33 ]
Titel:  Re: versturen newkaku-kode

Voyager schreef:Volgens de plugin:

* Versturen : "NewKakuSend <adres>,<On|Off|Dimlevel 1..15>
en
// In Par3 twee mogelijkheden: Het bevat een door gebruiker ingegeven adres 0..255 of een volledig NewKAKU adres.

support voor "NewKakuSend 0xF123F1A, on" zit er nu standaard in lijkt me..
Of bedoel je iets anders?

Ik dacht ook dat het gewoon in de core zit, maar helaas werkt het (bij mij) niet.
Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur