nodo-domotica.nl

Commando VariableWiredAnalog 6 werkt niet.

Met de Nodo commando's en dee Eventlist kun je vrijwel elke domotica wens realiseren. De Nodo beschikt hiervoor over een eigen script-taal waarmee u uw domotica wensen kunt realiseren. Plaats hier uw vragen en tips die hier op betrekking hebben.

Commando VariableWiredAnalog 6 werkt niet.

Berichtdoor comtech » 10 jan 2013, 21:27

Ik ben bezig om aan mijn nodo mega een ldr te koppelen en daarmee dus licht te meten.
Nu wil ik de waarde van wiredanalog 1 in een variable hebben om daarmee dus een event te kunnen starten als het bijvoorbeeld donker wordt.
Ik krijg echter een foutmelding :(

Code: Selecteer alles
>>EventlistWrite 54; Boot 1; TimerSetMin 3,1;
>>EventlistWrite 55; Timer 3,0; TimerSetMin 3,1;
>>EventlistWrite 56; Timer 3,0; VariableWiredAnalog 6,1;
 Variabl ?
Internal=System, Unit=1, Event=Message 1,201 (Error: Unknown command.)
Output=RF, Unit=1, Event=Message 1,201 (Error: Unknown command.)
Output=HTTP(141.138.136.245), Event=Message 1,201 (Error: Unknown command.)
Internal=System, Unit=1, Event=Message 1,201 (Error: Unknown command.)


Ik heb de laatste versie van nodo
"Nodo V3.0.1 Mega, Product=SWACNC-MEGA-R491"

Wat doe ik fout ?
comtech
 
Berichten: 52
Geregistreerd: 22 jan 2012, 21:57

Re: Commando VariableWiredAnalog 6 werkt niet.

Berichtdoor proza » 10 jan 2013, 22:11

Ik heb het volgende in gebruik op een slave nodo

Code: Selecteer alles
EventlistWrite; Boot 15; TimerSetMin 1,1      ! Instellen Timer die elke 5 minuten de metingen start
EventlistWrite; Timer 1,0; Status WiredAnalog 1   ! Uitlezen van LDR
EventlistWrite; Timer 1,0; TimerSetMin 1,1   ! Herstarten van de Timer
Mijn Nodo's - Jura Impressa F50 and a Starbucks MUG makes my day complete
Gebruikers-avatar
proza
 
Berichten: 420
Geregistreerd: 03 nov 2011, 22:44

Re: Commando VariableWiredAnalog 6 werkt niet.

Berichtdoor comtech » 10 jan 2013, 22:21

Dat heb ik op een slave ook en op de mega werkt dat ook prima.
Wat ik graag wil is de waarde van wiredanalog 1 in een variable .
Volgens de wiki kan dat met VariableWiredAnalog <Variabele>, <Poort>
Dit geeft bij mij dus een foutmelding.
comtech
 
Berichten: 52
Geregistreerd: 22 jan 2012, 21:57

Re: Commando VariableWiredAnalog 6 werkt niet.

Berichtdoor PieterS » 14 jan 2013, 12:02

comtech schreef:Dat heb ik op een slave ook en op de mega werkt dat ook prima.
Wat ik graag wil is de waarde van wiredanalog 1 in een variable .
Volgens de wiki kan dat met VariableWiredAnalog <Variabele>, <Poort>
Dit geeft bij mij dus een foutmelding.


Hoi Comtech,
Weet niet of jij hebt kunnen oplossen? Ook ik loop tegen fout aan en heb issue 657 aangemaakt.
PieterS
 
Berichten: 234
Geregistreerd: 21 dec 2011, 22:11

Re: Commando VariableWiredAnalog 6 werkt niet.

Berichtdoor manjh » 14 jan 2013, 13:07

Even afwachten wat we met issue 657 kunnen doen.
Hans
manjh
 
Berichten: 1173
Geregistreerd: 29 aug 2011, 14:39

Re: Commando VariableWiredAnalog 6 werkt niet.

Berichtdoor markuser » 17 feb 2013, 11:38

Hallo,
Is deze isseu al opgelost ? Het lijkt erop dat een gedeelte van mijn probleem hier mee te maken heeft, viewtopic.php?f=35&t=1445&start=10
Ik moet de variable van slave 6 naar mijn mega hebben, echter dit wil nog niet lukken.


Mark
Mvg, Mark

4 Unit's met ethernet. Nodo-Mega V3.7, Product=SWACNC-MEGA-R744
Devices: Diverse Kaku's, DS18b20, DHT11, LCD, WS3500, CNY70, BPW40, LDR, Watersensor, Slimme meter kaifa MA304, RFLink, Raspberry PI, Domoticz Eigenbouw behuizing
Gebruikers-avatar
markuser
 
Berichten: 497
Geregistreerd: 29 feb 2012, 13:19


Keer terug naar Nodo scripts

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron