nodo-domotica.nl

Alecto 4500 werkt niet meer

Hier alles over software in combinatie met de Nodo

Re: Alecto 4500 werkt niet meer

Berichtdoor markuser » 17 aug 2014, 13:56

Het weerstation ook al naast de nodo gezet? Even voor de test.
Mvg, Mark

4 Unit's met ethernet. Nodo-Mega V3.7, Product=SWACNC-MEGA-R744
Devices: Diverse Kaku's, DS18b20, DHT11, LCD, WS3500, CNY70, BPW40, LDR, Watersensor, Slimme meter kaifa MA304, RFLink, Raspberry PI, Domoticz Eigenbouw behuizing
Gebruikers-avatar
markuser
 
Berichten: 497
Geregistreerd: 29 feb 2012, 13:19

Re: Alecto 4500 werkt niet meer

Berichtdoor Petervd » 18 aug 2014, 14:51

markuser schreef:Het weerstation ook al naast de nodo gezet? Even voor de test.


Hoi Mark,

Jazeker, ik heb zo'n beetje alle posities al gehad, het lijkt er op dat het signaal gewoon niet helder genoeg doorkomt, de Nodo kan er gewoonweg geen chocolade van maken. Hij herkent het wel als een Alacto singaal maar denk dat hij (i.t.t. de regenmeter die waarschijnlijk een eenvoudiger signaal heeft) de boel wil interpreteren ergens wat mist. Heb ik al eens eerder meegemaakt, en ging toen ook weer vanzelf weg....
.
Als het blijft dan zal ik maar eens upgraden naar versie 3.7, zit nu nog op 3.6.9


groet Peter
Petervd
 
Berichten: 34
Geregistreerd: 01 dec 2011, 16:25

Re: Alecto 4500 werkt niet meer

Berichtdoor markuser » 18 aug 2014, 17:32

Inderdaad upgraden, zorg ook voor de laatste plugin versie!
Mvg, Mark

4 Unit's met ethernet. Nodo-Mega V3.7, Product=SWACNC-MEGA-R744
Devices: Diverse Kaku's, DS18b20, DHT11, LCD, WS3500, CNY70, BPW40, LDR, Watersensor, Slimme meter kaifa MA304, RFLink, Raspberry PI, Domoticz Eigenbouw behuizing
Gebruikers-avatar
markuser
 
Berichten: 497
Geregistreerd: 29 feb 2012, 13:19

Vorige

Keer terug naar Overige software Nodo

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron