nodo-domotica.nl
http://www.nodo-domotica.nl/forum/

3.7 oude Kaku schakelt niet
http://www.nodo-domotica.nl/forum/viewtopic.php?f=12&t=2109
Pagina 1 van 2  Volgende »
Auteur:  domogijs [ 02 mei 2014, 20:17 ]
Titel:  3.7 oude Kaku schakelt niet

Hallo

Mijn oude Kaku ontvangers doen het niet in versie 3.7 hoopte met deze nieuwe versie dat het wel lukte. Met 3.5 doen ze het wel.

Iemand een idee?

Groeten GTijs
Auteur:  manjh [ 03 mei 2014, 11:36 ]
Titel:  Re: 3.7 oude Kaku schakelt niet

Heb je de plugins wel goed meegenomen? Ik heb behoorlijk wat oude KAKU's, en die werken allemaal vlekkeloos!
Auteur:  domogijs [ 03 mei 2014, 11:59 ]
Titel:  Re: 3.7 oude Kaku schakelt niet

Ga voor zekerheid naar kijken. Maar volgens mij wel.
Auteur:  manjh [ 03 mei 2014, 15:36 ]
Titel:  Re: 3.7 oude Kaku schakelt niet

domogijs schreef:Ga voor zekerheid naar kijken. Maar volgens mij wel.

Kaku was vroeger in 4 pluins, nu nog maar 2.
Auteur:  domogijs [ 03 mei 2014, 19:52 ]
Titel:  Re: 3.7 oude Kaku schakelt niet

PLugins staan in de map en ook in config_01

// Kaku : Klik-Aan-Klik-Uit
#define PLUGIN_001
#define PLUGIN_001_CORE

// NewKAKU : Klik-Aan-Klik-Uit ontvangst van signalen met automatische codering. Tevens bekend als Intertechno.
#define PLUGIN_002
#define PLUGIN_002_CORE
Auteur:  domogijs [ 04 mei 2014, 15:50 ]
Titel:  Re: 3.7 oude Kaku schakelt niet

Vandaag plugin 1 en 2 er opnieuw opgezet. Helaas zelfde resultaat.

Analyse
Oude kaku events komen wel binnen
Kakusend wordt wel ontvangen door nieuwe kaku ontvangers.
Auteur:  manjh [ 05 mei 2014, 10:43 ]
Titel:  Re: 3.7 oude Kaku schakelt niet

Heel vreemd. Ik heb een hele zwik kaku's, waarvan een flink aantal oud. Heb totaal geen probleem ermee...
Probeer eens de software opnieuw te downloaden...
Auteur:  domogijs [ 10 mei 2014, 19:52 ]
Titel:  Re: 3.7 oude Kaku schakelt niet

Uit frustratie maar naar Gamma gereden en twee nieuwe gekocht. Deze werken prima :)

Voor de liefhebber de oude die ik niet werkend krijg; YC-1000

Groet Gijs
Auteur:  Sjoerdp [ 18 aug 2014, 08:17 ]
Titel:  Re: 3.7 oude Kaku schakelt niet

Ik heb gisteren pas geupgrade naar 3.7 en heb nu inderdaad het zelfde probleem.

De plugins voor zowel oud als nieuw (inclusief CORE) wel meegecompileerd en in de config opgenomen.

Maar mijn oude KAKU ontvangers reageren niet meer op mijn NODO. Nieuwe KAKU ontvangers wel.

Lijkt dus een bug te zijn? Ik heb niet veel zin om net als domogijs naar de gamma te rijden en mijn oude KAKU het huis uit te doen...

:(
Auteur:  manjh [ 18 aug 2014, 10:13 ]
Titel:  Re: 3.7 oude Kaku schakelt niet

Raadselachtig. Mijn huis staat bol van de oude (en ook nieuwe) KAKU's, en alles werkt vlekkeloos...
Pagina 1 van 2 Alle tijden zijn GMT + 1 uur